Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/stronglo/supradozadeadevar.ro/includes/menu.inc).
16/12/15
Tata. Ce bucurie este ca un bărbat să devină tată şi ce bucurie pentru un copil să aibă tată. Totuşi, ce înseamnă de fapt acest lucru? Ce reprezintă conceptul de tată? Şi ce are de-a face cu drogurile?
16/12/15
Fericirea. Acel lucru necunoscut după care toate ființele umane aleargă o viață întreagă. Deși filosofii s-au străduit secole să definească fericirea, tot nu s-a ajuns la o concluzie finală și general acceptată. Câți oameni există, atâtea definiții ale fericirii există. Deci, nu știm ce este fericirea, dar o căutăm și ne trăim viețile că să o obținem într-un fel sau altul, într-un grad mai mare sau mai mic.
07/01/14
MDMA, GHB, LSD, Ketamină, Rohypnol, meta-amfetamine... iată câteva exemple de droguri care intră în categoria mai mare de substanţe denumită „droguri de club”. Poate că nu aţi auzit de ele sub aceste denumiri. Dacă spun Ecstasy, lichid X sau vitamina K sună mai familiar? Sunt aceleaşi substanţe prezentate în cateva dintre multitudinea de apelative sub care le putem găsi.
07/01/14
Orice fumător știe că afectarea sănătății este reală. Ne prefacem că nu știm sau ne inhibăm acest gând pentru că ne plac țigările. Fumatul este prietenul nostru. Țigările sunt prietenele noastre. Ele sunt combustibilul nostru când alimentăm mașina la benzinărie. Ele ne sunt alături de-a lungul fiecărei zile.
27/05/13
Ne bucuram sa impartasim cu voi, prima poza din cadrul concursului "E cineva si e antidrog", care face parte din modulul II al campaniei "De 3XA." Dorim pe aceasta cale sa felicitam pe fetele din clasa a VII-a de la Scoala Horea. Bravooo fetelor!!!!! Asteptam cu nerabdare si alte poze!!!

Pages